07 Φεβρουαρίου, 2006

Tap me, tap me NOW!


Ολα πια μοιάζουν με ταινία βασισμένη σε βιβλίο του Grisham. Ο προοδευτικός Sidney Lumet σκηνοθετεί ένα πολιτικό θρίλερ με απρόβλεπτες διαστάσεις βιομηχανικής κατασκοπείας. Φανταζόμαστε στα storyboards τα corporate γραφεία με κατεβασμένες περσίδες να ατμίζουν από ένταση τα βροχερά βράδυα των συνομωσιών, ενώ στελέχη που υπηρέτησαν την ΕΤΑΙΡΕΙΑνα γίνονται εξιλαστήρια θύματα σκηνοθετημένων αυτοκτονιών. Χαμένα λογισμικά, εξαφανισμένα τελευταία e-mail, σκοτεινές λίστες και εξ απορρήτων σύνδεσμοι.

Θέλω όμως και ένα θηλυκό ρόλο! Μια πόρνης με χρυσή καρδιά (πάντα έτσι είναι στο σινεμά) που έχει πελάτες ένα μεγαλοδημοσιογράφο τηλεοπτικού εντυπωσιασμού αλλά και ένα ανώτατο στέλεχος μιας μεγάλης ξένης πρεσβείας. Harrison, Tom, Julia στέλνω το summary στον ατζέντη σας!

Και όσοι θέλετε να συνεχίσετε την πλοήγηση, παραθέτω ενδιαφέροντα links για πρόσθετες υπηρεσίες που μπορείτε ΤΩΡΑ να αποκτήσετε στο κινητό σας. Αν πάλι βαριέστε βρε, ε ένας ανασχηματισμός την Πέμπτη θα σας δώσει νέα ζωντάνια μέσα στο ατέλειωτο ελληνικό καταχείμωνο.

2 σχόλια:

Roman είπε...

Grisham ναι!!

και επίσης το The Net με τη Sandra Bullock. Προφητικη ταινία.

Ανώνυμος είπε...

endiaferon to keimeno sou...protimw kapoia proigoumena:))...perimenw nea keimena-dialogous...take care dude