24 Νοεμβρίου, 2005

Eνα φονταν θα το παρετε για το "καλώς σας βρήκα"...

Ενα είπαμεεεε........!!!!!!!!!!!!!
(εμεις στο όρος Σινα είμεθα εγκρατεις, αν και αυτές οι πλάκες είναι κομματάκι (λέμε..) βαριές)).
Καλά βρε συμblogoρεμάλια τις θυμάται κανένας και τις Δεκα??? (αν δεν κάνω λάθος ήταν και μια ενδέκατη που κατά τη Νάνα την ξέρουν μόνο οι τρελοί (οπότε σφυρίχτε την!))

Α, πρέπει να πω εδω πως από τις Εντολές ΠΑΝΤΑ προτιμούσα τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα, που και πιο λίγα είναι και είναι βρε παιδί μου καραμπινάτα.
Αντε και θα σας πω ότι η 'λαγνεία' είναι το all-time αγαπημένο μου (είναι το ΄λαμδα΄ όπως και στο Lust αλλωστε που του δίνει μια γλωσσική ροή). Εάν εσείς είστε της 'λαιμαργίας' θα ξανατσεκάρω το μπολ και θα σας πιάσωωωωω... Αλλά τότε προσοχή, δεν θέλω 'ου'. Μου φθάνουν τα δέκα πάνω στις πλάκες.

Για αυτό relax!




5 σχόλια:

Idάκι είπε...

Θα πάρω ένα τρουφάκι, για το καλό. Εχμ... κι αυτό με την άχνη μήπως; Καλά ντε μη βαράς θα αφήσω και για τ'άλλα παιδάκια!!!

Κι εγώ προτιμώ τα 7 ντέντλι σινς, όχι όλα, αυτά με το λλλλ (παχύ Σαλονικιό για να το φχαριστιέμαι) κι ένα που δεν το προτιμώ αλλά το χω και δεν φεύγει το άτιμο.

Και πριν σε πρήξω, καλώστονε κι ας άργησε ;)))

nonplayer είπε...

Καλώς σε βρήκαμε MOses! Δεν θα πάρω γλυκάκι , μάτια μου, ευχαριστώ, από φαγοπότι ερχόμαστε και πάμε να σκάσουμε, να, ένα μόνο , έτσι για το καλό, καλέ τι καλά που είναι αυτά, να σου πώ, βάζεις και κονιάκ; Ετούτο με τη σοκολάτα πάλι κόλαση φαίνεται!

Ανώνυμος είπε...

Θα αντέξει η blogoσφαιρα άλλο ένα ηλίθιο blog gay εβραίου ποδολάγνου;

That's the question.

nonplayer είπε...

Εδώ αντέχει τόσους στρέιτ χριστιανοορθόδοξους υστερικούς και ξυνομούρηδες, με τη μειονότητα θα μπουκώσει;

Idάκι είπε...

Ας διατηρούσες κι εσύ λάγνα αισθήματα για κάτι σ' αυτόν τον κόσμο, enough!...

Α βέβαια μπορεί και απλά είναι μονομερή :P